Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 6μμ, θα είμαστε και εμείς στην πλατεία Συντάγματος.


Όχι στην εξαθλίωση, θέλουμε να ζήσουμε!

Ζούμε στους καιρούς της κρίσης. Ξέρουμε όμως πως η κρίση δεν είναι φυσικό φαινόμενο, αλλά κάποιοι ευθύνονται που φτάσαμε ως εδώ.

Μένουμε στην Κυψέλη. Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, υποαμοιβόμενοι, χαμηλοσυνταξιούχοι ή καταφέρνουμε να εξασφαλίσουμε κάποια μεροκάματα το μήνα. Άλλοι δεν έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες ή να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας. Κάποιοι από εμάς δεν έχουμε που να κοιμηθούμε το βράδυ.

Γνωρίσαμε το «Μυρμήγκι» και γνωριστήκαμε μέσα από την δράση μας ψάχνοντας να βρούμε έναν τρόπο να εξασφαλίσουμε, μερικά ρούχα, λίγα παιχνίδια για τα παιδιά και κάποια πιάτα φαγητό σε κάθε οικογενειακό τραπέζι. Και εκεί καταλάβαμε ότι δεν είμαστε μόνοι, αλλά και ότι όλοι μαζί μπορούμε. Και όλοι μαζί θα βρεθούμε την Κυριακή 31 Μαρτίου στην πλατεία Συντάγματος.

Καλούμε και εσάς, ανθρώπους και συλλογικότητες που αντιστέκεστε, με όπλο την αλληλεγγύη και στόχο την αξιοπρέπεια, να βρεθούμε μαζί, να διεκδικήσουμε μια αξιοπρεπή ζωή, να ανατρέψουμε όσους μας επέβαλαν να ζούμε στο φόβο και την ανασφάλεια.

Την Κυριακή στις πλατείες θα ενώσουμε τις φωνές μας και θα διεκδικήσουμε τη ζωή μας φωνάζοντας «Όχι στην εξαθλίωση, θέλουμε να ζήσουμε».

Δίκτυο αλληλεγγύης 6ης δημοτικής κοινότητας "Το μυρμήγκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου